Chili Cu Carne De Vită

Chili Cu Carne De Vită
Chili cu carne de vită este o rețetă americană care servește 28. Această supă are 159 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, mandrină măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Chili de vită (Chili con Carne), Carne De Vită Chili, și Cel Mai Bun Chili De Vită pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Rosado cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava rosul este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentare în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții28
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista