Rețeta Chili cu brânză dublă este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 50 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 44 calorii. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este perfect pentru Super Bowl. Funcționează bine ca o supă foarte prietenoasă cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sos de roșii, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Dip Dublu De Brânză Chili, Quiche Cu Brânză Dublă Cu Slănină Dublă, și Chili dublu de soia cu dovlecei și porumb.
Instrucțiuni
1
Carne brună în tigaie mare la foc mediu; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și ardeii; gatiti si amestecati 5 min. sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Ceapă
3
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția brânzei; se amestecă bine. Capac; se fierbe la foc mic 30 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
4
Se Presara 3 Linguri. brânză în fiecare din cele 6 boluri de supă; se acoperă cu chili și brânză rămasă.