Chili Ciocolată Ciocolată Cookie-Uri
Reteta Chili Ciocolata Ciocolata Chip Cookie-uri ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 30 minute. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 75 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Cu Ciocolată Chili, Cookie-Uri Cu Ciocolată Chili, și Biscuiți Cu Nucă Cu Ciocolată Integrală Din Grâu {Cookie-Urile Mele Preferate Cu Ciocolată} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Într-un castron mare Cerneti sau amestecati faina, pudra de cacao, pudra de chili, bicarbonatul de sodiu si sarea; pus deoparte. Topiți 4 uncii de ciocolată Lindt chili tocată grosier cu untul într-un castron mic rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă fierbinte.
Lăsați amestecul să se răcească ușor înainte de a continua.Puneți amestecul de ciocolată și unt, zahăr, ouă și vanilie în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete. Rotiți mașina la viteză medie și amestecați până se combină. Reduceți viteza la minim și amestecați treptat în amestecul de făină în 3 adaosuri, nu amestecați prea mult. Îndoiți bucățile de ciocolată cu mâna.Folosind o lingură de înghețată de 1 centimetru-inch, aruncați aluatul pe foi de copt căptușite cu pergament, distanțând fursecurile la aproximativ 2 inci.
Coaceți cookie-urile aproximativ 15 minute sau până când se aplatizează și încep să crape.
Scoateți-le din cuptor, ar trebui să fie destul de moi. Ridicați-le de pe foaia de copt, pergament și toate, și lăsați apoi să se răcească pe rafturi de sârmă. Cookie-urile pot fi depozitate între straturi de pergament în recipiente etanșe la temperatura camerei până la 3 zile.