Chili-Brânză Crupe
Granulele de brânză Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 308 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, cățel de usturoi, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Crupe De Brânză Chili, Chili' n ' crupe de brânză, și Cotlet de vițel de vânător cu brânză sudică: Jaegerschnitzel cu brânză sudică.
Instrucțiuni
Gatiti crupe conform instructiunilor pachetului. Se amestecă brânza și ingredientele rămase. Puneți amestecul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când este setat.
Pentru pătratele de crupe de Chili-brânză: răciți jumătatea rămasă din crupe.
Tăiați în pătrate și fierbeți 5 inci de la căldură 1 minut pe fiecare parte sau până devin aurii.
Se servește cu carne de vită și legume.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Totus Tuus Cava cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersică, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter sappy, pietros pentru aromele sale de citrice, fructe de groapă și anason. Arată bogăția și vivacitatea în gură, iar finisajul luminos este lung.