Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chili. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, sare, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Al 5-lea concurs anual de Chili :Intrarea # 2-Jamaican Jerk Chili + meniu săptămânal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tocați ceapa pentru a măsura 1 cană. Curățați și tocați mărunt usturoiul.
Într-o cratiță de 3 litri, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine.
Așezați o strecurătoare sau o strecurătoare în chiuvetă; tapetați cu o grosime dublă de prosoape de hârtie.
Se toarnă amestecul de vită în strecurătoare pentru a se scurge. Întoarceți amestecul de vită în cratiță; aruncați prosoapele de hârtie și orice sucuri din vas.
În carnea de vită, amestecați pudra de chili, oregano, chimen, sare, sos de piper și roșii cu lichidul lor.
Se încălzește amestecul la fierbere la foc mare. Odată ce amestecul fierbe, reduceți căldura suficient, astfel încât amestecul să buleze ușor. Acoperiți cu capac; gatiti 1 ora, amestecand ocazional.
Se amestecă fasolea cu lichidul lor.
Se încălzește la fierbere la foc mare. Odată ce amestecul fierbe, reduceți căldura suficient, astfel încât amestecul să buleze ușor. Gatiti descoperit aproximativ 20 de minute, amestecand ocazional, pana la grosimea dorita.