Chiles Rellenos

Chiles Rellenos
Chiles Rellenos este un vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou plus 1 gălbenuș de ou, făină, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ardei poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Chiles Mai Mici De Grăsime (Chiles) Rellenos Caserola.

Instrucțiuni

1
Char chiles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2
Porniți un arzător de gaz pe mare. Char chiles pe grătarul arzătorului, întorcându-se cu clești (Marcela este profesionistă și își folosește mâinile!), până când s-a înnegrit peste tot. Sau char chiles sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Lasă-i să se înmoaie.
4
Transferați chilii carbonizați într-o pungă de plastic resigilabilă și închideți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Lăsați să stea 10 minute. Chilii se vor aburi în pungă, făcându-i moi și ușor de decojit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
6
Îndepărtați pielea.
7
Frecați ușor chilele cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta cât mai multă piele. Este în regulă dacă rămân câteva pete-vor adăuga aromă, așa că nu le clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Deschide chilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
9
Folosind un cuțit de decojit, faceți o fantă peste vârful unui chile chiar sub tulpină, lăsând tulpina intactă. Începând de la mijlocul fantei, feliați longitudinal până la vârful piperului (tăiați un singur strat). Deschideți chile ca o carte și scoateți semințele și membranele interioare. Este posibil să fie nevoie să folosiți un cuțit pentru a slăbi partea superioară a păstăii. Repetați cu chilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Pureați roșiile, ceapa și usturoiul într-un blender până se omogenizează. Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Adăugați piureul de roșii și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional; sosul va fi bulion-y. se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Faceți umplutura.
14
Așezați brânza într-un bol, apoi adăugați oregano, sfărâmându-l și frecându-l cu degetele pentru a-i elibera aroma. Condimentează amestecul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Umple chiles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
16
Umpleți fiecare chile cu aproximativ 1/4 cană amestec de brânză. Îndoiți părțile laterale pentru a acoperi umplutura, apoi filetați 2 scobitori peste cusătură pentru a forma un X. probabil că va trebui să faceți o a doua scobitoare X pentru a asigura fiecare chile, astfel încât umplutura să nu se scurgă atunci când prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
17
Se amestecă aluatul.
18
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
19
Adăugați gălbenușul de ou și bateți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
20
Bateți și prăjiți.
21
Încălziți aproximativ 1 inch ulei vegetal într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Se toarnă făina într-un vas superficial și se condimentează cu sare și piper. Pe rând, înveliți ardeii umpluți cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Aluat: ținând fiecare chile de tulpină, coborâți-l în aluatul de ou pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Lăsați orice exces de aluat să se scurgă.
1
Adăugați ardeii iute în uleiul fierbinte, 1 sau 2 la un moment dat; prăjiți, răsturnând o dată cu clești, până devin aurii, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Mănâncă!
4
Puneți un chile prăjit pe fiecare farfurie și turnați sosul cald peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Serviți imediat.
6
Fotografie de David Tsay

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Sangre De Toro Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Cava
Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și proaspete de fructe în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista