Chiles Rellenos
Chiles Rellenos este un vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou plus 1 gălbenuș de ou, făină, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ardei poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Chiles Mai Mici De Grăsime (Chiles) Rellenos Caserola.
Instrucțiuni
Porniți un arzător de gaz pe mare. Char chiles pe grătarul arzătorului, întorcându-se cu clești (Marcela este profesionistă și își folosește mâinile!), până când s-a înnegrit peste tot. Sau char chiles sub broiler.
Transferați chilii carbonizați într-o pungă de plastic resigilabilă și închideți-o.
Lăsați să stea 10 minute. Chilii se vor aburi în pungă, făcându-i moi și ușor de decojit.
Frecați ușor chilele cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta cât mai multă piele. Este în regulă dacă rămân câteva pete-vor adăuga aromă, așa că nu le clătiți.
Folosind un cuțit de decojit, faceți o fantă peste vârful unui chile chiar sub tulpină, lăsând tulpina intactă. Începând de la mijlocul fantei, feliați longitudinal până la vârful piperului (tăiați un singur strat). Deschideți chile ca o carte și scoateți semințele și membranele interioare. Este posibil să fie nevoie să folosiți un cuțit pentru a slăbi partea superioară a păstăii. Repetați cu chilele rămase.
Pureați roșiile, ceapa și usturoiul într-un blender până se omogenizează. Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați piureul de roșii și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional; sosul va fi bulion-y. se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Așezați brânza într-un bol, apoi adăugați oregano, sfărâmându-l și frecându-l cu degetele pentru a-i elibera aroma. Condimentează amestecul cu sare și piper.
Umpleți fiecare chile cu aproximativ 1/4 cană amestec de brânză. Îndoiți părțile laterale pentru a acoperi umplutura, apoi filetați 2 scobitori peste cusătură pentru a forma un X. probabil că va trebui să faceți o a doua scobitoare X pentru a asigura fiecare chile, astfel încât umplutura să nu se scurgă atunci când prăjiți.
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați gălbenușul de ou și bateți încă 3 minute.
Încălziți aproximativ 1 inch ulei vegetal într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 375 grade F.
Se toarnă făina într-un vas superficial și se condimentează cu sare și piper. Pe rând, înveliți ardeii umpluți cu făina.
Aluat: ținând fiecare chile de tulpină, coborâți-l în aluatul de ou pentru a acoperi complet.
Lăsați orice exces de aluat să se scurgă.
Adăugați ardeii iute în uleiul fierbinte, 1 sau 2 la un moment dat; prăjiți, răsturnând o dată cu clești, până devin aurii, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Puneți un chile prăjit pe fiecare farfurie și turnați sosul cald peste el.