Chile și condimente curcan la grătar
Chile și condiment curcan la gratar este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 71G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 573 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, zahăr brun, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură De Flanc La Grătar Cu Chile Spice Rub, Curcan La Grătar Și Bok Choy Cu Sos Chile-Usturoi, și Filete De Curcan La Grătar Frecate Cu Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți saramură: într-o oală mare, încălziți 1 qt. apă cu sare și zahăr, amestecând pentru a se dizolva.
Se ia de pe foc, se adaugă 5 qts. apă rece, usturoi, scorțișoară și ardei iute și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Scoateți ferma pentru picioare din curcan; aruncați.
Îndepărtați gâtul, coada și măruntaiele. Aruncați coada; salvați restul, răcit, pentru sosul aluniței. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime. Clătiți pasărea în interior și în exterior. Coborâți curcanul în saramură (vezi sfaturile de mai jos). Rece, acoperit, 12 ore.
Ziua Recunoștinței: pregătiți grătarul pentru foc indirect mediu-mic (aproximativ 325). Pentru cărbune: aprindeți 40 de brichete pe grătar. Când cărbunii sunt observați cu cenușă, 20 de minute, se așează uniform pe părțile opuse ale grătarului de foc și se lasă să ardă la mediu-scăzut. Setați o tavă de picurare din metal sau folie (aproximativ 9 x 15 in. și 2 1/2 în. adânc) între movile de cărbune și umpleți cu 1/2 in. apă caldă. La fiecare movilă de cărbuni, adăugați 5 Brichete acum și la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți. Grătar de gătit cu ulei și așezat pe loc. Pentru gaz: setați tava de picurare din metal sau folie pe arzătorul(arzătoarele) central (e) și umpleți cu 1/2 in. apă caldă. Rotiți arzătoarele, cu excepția unuia(lor) sub tava de picurare, la înălțime, închideți capacul și încălziți 10 minute. Reduceți căldura pentru arzătoarele active la 32
Grătar de gătit cu ulei și așezat pe loc.
Scoateți curcanul din saramură, clătiți și uscați. Aruncați saramura. Tuck sfaturi aripa sub curcan.
Combinați ardeii iute și oregano. Frecați curcanul peste tot cu ulei, apoi presărați uniform în interior și în exterior cu condimente.
Set curcan, piept în sus, pe gatit grătar peste tigaie picurare. Grătar, acoperit, până când un termometru pentru carne introdus direct în jos prin cea mai groasă parte a sânului până la os înregistrează 160, 2 până la 3 ore; pe măsură ce curcanul gătește, folosiți folie pentru a acoperi orice zonă care începe să se întunece prea mult.
Sfat curcan, astfel încât sucurile cavității să curgă în tava de picurare, ținând curcan cu mănuși de cuptor.
Transferați curcanul pe o tăietură; salvați sucurile de tigaie pentru sos. Cort curcan cu folie și lăsați să se odihnească într-un loc cald 15 până la 30 de minute în timp ce faceți sos.
Sculptați și serviți cu sos.
Saramura. Este secretul unei păsări umede. Saramurați curcanul, pieptul în jos, într-o oală supradimensionată, cum ar fi conserva cu apă clocotită (dacă încape în frigider). Sau folosiți un piept de gheață. Bag curcan într-o pungă de curcan (disponibilă în magazinele alimentare și de la surlatable.com). puneți pasărea în sac în piept, turnați saramură peste curcan și sigilați bine punga.
Adăugați gheață pentru a acoperi.
Legarea. Pentru cea mai uniformă gătit, lăsați picioarele de curcan libere. Sau dacă preferați un aspect ordonat, legați-le.
Adăugați culoare cu ierburi, o frunză de banană și fructe precum kumquats.