Chile Și Carne De Porc Fiartă Cu Ciocolată

Chile & Chocolate carne de porc fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 617 calorii. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, gem de Mure 1 1/2 tsps sos de pește, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tacos Cu Umăr De Porc Fiert În Chile, Carne Adovada (New Mexican Chile-Carne De Porc Fiert), și Chile Verde (carne de porc fiartă cu ardei prăjiți).
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada