Chile Ulei De Finisare

Uleiul de finisare din Chile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 232 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de canolan, semințe de chimen, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Glazură de finisare a fructelor picante pentru grătar, Restaurant Stil usturoi și ierburi pâine scufundare ulei, și Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu 3 minute sau până când usturoiul se rumeneste ușor.
Scoateți din căldură și răciți 15 minute.
Puneți amestecul de ulei într-un blender sau mini robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol și se aruncă solidele. Refrigerați amestecul într-un recipient etanș timp de până la 10 zile.