Chile - somon glazurat cu Salsa portocalie

Chile - somon glazurat cu Salsa portocalie
Chile - somon glazurat cu salsa portocalie ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 148 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de portocale, semințe de fenicul, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Chile - somon glazurat cu Salsa portocalie, Somon Glazurat Cu Caise-Chile, și Chile-somon glazurat cu miere cu două sosuri.

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja și orice miez alb din portocale cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați secțiunile libere de membrane, lăsându-le să cadă într-un castron. Se amestecă ingredientele rămase de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Condimentează somonul cu sare pe toate părțile. Aranjați pe raftul unei tigaie pentru pui de carne, cu pielea în jos și fierbeți la aproximativ 4 inci de la căldură la 4 minute. Lingurați glazura deasupra și întindeți-o pe părți, apoi presărați cu semințe de fenicul și piper crăpat. Se fierbe până când glazura este spumoasă și peștele este doar gătit, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
SomonSomon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Serviți somonul cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista