Chile-Prăjituri De Porumb
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 26 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zară, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Prăjituri de porumb și Chile, Prăjituri De Porumb La Grătar, și Prăjituri De Porumb La Grătar.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 7 ingrediente, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. (Aluatul va fi subțire.)
Lingura aluat de nivel 1/4 cupfuls pe un fierbinte (37
grătar uns sau o tigaie antiaderentă unsă la foc mediu-mare. Gatiti, in loturi, 3 pana la 4 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata usor uscate si fierte; întoarceți și gătiți până când ați terminat.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca peșteri Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada