Chile Piper Dungi Bas

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chile Pepper Striped Bass. Această rețetă servește 4 și costă 4,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 271 calorii. Dacă aveți Anaheim chile, coaja de lămâie, panko și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negru și pătrunjel-ulei de usturoi, Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din ierburi Chile (branzino Sotto Sale con Salmoriglio), și Bas Cu Dungi Întregi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente și 2 lingurițe de ulei într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pește în pungă; sigilați și refrigerați timp de 30 de minute.
Scoateți peștele din pungă, aruncând marinada.
Așezați albușurile de ou într-un vas puțin adânc.
Combinați panko și coaja într-un alt vas superficial. Scufundați peștele în albus de ou; dragă în amestec panko. Repetați procedura cu restul de 3 fileuri, albus de ou și amestec panko.
Presărați fileurile uniform cu sare.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește în tigaie; sotati 3 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți peștele; gătiți 4 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu pene de lămâie.