Chile-piept de pui frecat cu salată de varză, Quinoa și varză de Bruxelles

Chile-piept de pui frecat cu salată de varză, Quinoa și varză de Bruxelles
Chile-frecat piept de pui cu varza, Quinoan și varza de Bruxelles salata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.5 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 766 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, jumătăți de piept de pui, brânză cotija și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până quinoa ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Quinoa ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 133 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Piept De Pui Cu Varza De Bruxelles Ras, Salată De Varză Și Varză De Bruxelles, și Varză de Bruxelles mărunțită și salată de Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se adaugă quinoa, se condimentează cu sare și se acoperă. Reduceți căldura la foc mic peste mediu-mic și gătiți până când quinoa a absorbit apa, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
3
Scoateți din căldură.
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună 2 linguri de ulei de măsline, pudra de chipotle, oregano și 1 cățel de usturoi ras. Condimentează amestecul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Presărați pieptul de pui pe ambele părți cu sare și piper și frecați amestecul de chipotle uniform peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De PiperUlei De Piper
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
6
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați pieptul de pui și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
8
Se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute înainte de feliere.
9
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, Dijon, șalotele și usturoiul rămas până când sunt combinate. În timp ce bateți, stropiți încet în restul de 1/2 cană de ulei de măsline până când este gros și emulsionat. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Într-un bol mare de amestecare, aruncați quinoa gătită, varza, varza de Bruxelles și migdalele împreună până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Quinoa GătităQuinoa Gătită
(23)(23)
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
11
Se adaugă pansamentul și brânza și se aruncă ușor până se acoperă; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
12
Împărțiți amestecul între 4 farfurii de servire și acoperiți fiecare cu un piept de pui feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui FeliatPiept De Pui Feliat
13
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista