Chile-Fripturi De Filet Condimentate

Chile-Fripturi De Filet Condimentate
Fripturile de filet condimentate cu Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,52 USD pe porție. O porție conține 178 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fripturi de vită, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi de filet de Revelion, Fripturi Tropicale, și Fripturi de bivol cu Chile-ulei de usturoi.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mic și frecați amestecul de marinată uniform pe ambele părți ale fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați fripturile să stea la temperatura camerei 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
4
Scoateți fripturile din marinată și aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
5
Așezați fripturile pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți din grătar și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista