Chile con Queso
Chile con Queso ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 201 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, brânză de vaci, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 21%. Încercați Chile con Queso, Chile Con Queso, și Chile Con Queso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați ceapa și sotati până se înmoaie. Se amestecă în pimiento cubulete si ardei iute verde prăjită, și saut 1 minut. Pune deoparte.
Procesați 1 cană de brânză de vaci în blender până când este cremoasă.
Puneți amestecul de ceapă, brânza de vaci și brânza cubată într-un 4-qt. aragaz lent; se amestecă laptele evaporat. Acoperiți și gătiți la 1 oră și 20 de minute, amestecând ușor la fiecare 20 de minute. Se amestecă înainte de servire.
Se servește cu tortilla asortată și chipsuri de porumb și toppinguri dorite.