Chile Colorado Fandango

Chile Colorado Fandango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chile Colorado Fandango. Această rețetă servește 8 și costă 3,12 USD pe porție. O porție conține 456 calorii, 57G de proteine, și 16g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de salată, sare, bere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chile Colorado Burritos, Carne de porc marinată în Chile Colorado, și Sos De Casă Chile Colorado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați tulpinile și semințele de chili. Clătiți ardeii iute, puneți într-un bol și adăugați 2 1/2 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se lasă să stea, amestecând ocazional, până când ardeii iute sunt șchiopătați, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
3
Scurgeți ardeii iute, rezervând 3/4 cană lichid de înmuiere; aruncați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4
Într-un blender sau procesor de alimente, ardei iute, lichid de înmuiere rezervat, ceapă și usturoi până se curăță ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Turnați uleiul într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați carne de vită și carne de porc, câte 1 strat pe rând; amestecați des până se rumenesc pe toate părțile, 5 până la 7 minute pe lot. Pe măsură ce carnea este rumenită, transferați cu o lingură pliată într-un bol. Aruncați orice grăsime în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Întoarceți carnea și sucurile acumulate în tigaie; adăugați amestec de chili, chimen, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și bere. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă atunci când este străpunsă, 3 până la 3 1/2 ore. Dacă sosul este mai subțire decât vă place, Descoperiți și fierbeți până se reduce la consistența dorită, cu 20 până la 30 de minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista