Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chile Colorado Fandango. Această rețetă servește 8 și costă 3,12 USD pe porție. O porție conține 456 calorii, 57G de proteine, și 16g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de salată, sare, bere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chile Colorado Burritos, Carne de porc marinată în Chile Colorado, și Sos De Casă Chile Colorado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați tulpinile și semințele de chili. Clătiți ardeii iute, puneți într-un bol și adăugați 2 1/2 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se lasă să stea, amestecând ocazional, până când ardeii iute sunt șchiopătați, 8 până la 10 minute.
Într-un blender sau procesor de alimente, ardei iute, lichid de înmuiere rezervat, ceapă și usturoi până se curăță ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Turnați uleiul într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați carne de vită și carne de porc, câte 1 strat pe rând; amestecați des până se rumenesc pe toate părțile, 5 până la 7 minute pe lot. Pe măsură ce carnea este rumenită, transferați cu o lingură pliată într-un bol. Aruncați orice grăsime în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Întoarceți carnea și sucurile acumulate în tigaie; adăugați amestec de chili, chimen, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și bere. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă atunci când este străpunsă, 3 până la 3 1/2 ore. Dacă sosul este mai subțire decât vă place, Descoperiți și fierbeți până se reduce la consistența dorită, cu 20 până la 30 de minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.