Chile Colorado Fandango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chile Colorado Fandango. Această rețetă servește 8 și costă 3,12 USD pe porție. O porție conține 456 calorii, 57G de proteine, și 16g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de salată, sare, bere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chile Colorado Burritos, Carne de porc marinată în Chile Colorado, și Sos De Casă Chile Colorado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați tulpinile și semințele de chili. Clătiți ardeii iute, puneți într-un bol și adăugați 2 1/2 căni de apă clocotită.
Se lasă să stea, amestecând ocazional, până când ardeii iute sunt șchiopătați, 8 până la 10 minute.
Scurgeți ardeii iute, rezervând 3/4 cană lichid de înmuiere; aruncați restul.
Într-un blender sau procesor de alimente, ardei iute, lichid de înmuiere rezervat, ceapă și usturoi până se curăță ușor.
Turnați uleiul într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați carne de vită și carne de porc, câte 1 strat pe rând; amestecați des până se rumenesc pe toate părțile, 5 până la 7 minute pe lot. Pe măsură ce carnea este rumenită, transferați cu o lingură pliată într-un bol. Aruncați orice grăsime în tigaie.
Întoarceți carnea și sucurile acumulate în tigaie; adăugați amestec de chili, chimen, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și bere. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă atunci când este străpunsă, 3 până la 3 1/2 ore. Dacă sosul este mai subțire decât vă place, Descoperiți și fierbeți până se reduce la consistența dorită, cu 20 până la 30 de minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada