Chile-Coaste Scurte Fierte

Chile-Coaste Scurte Fierte
Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 8 și costă $1.96 pe portie. O porție conține 218 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, coriandru măcinat, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Chile-Coaste Scurte Fierte, Coaste scurte fierte cu citrice și Chile, și Coaste scurte fierte cu cafea cu Ancho Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii iute într-o tigaie mare uscată la foc mediu până se umflă ușor și se întunecă ușor pe ambele părți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți din tigaie; lasa sa se raceasca. Ardei iute tulpiniși înjumătățiți pe lungime; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Punețiîntr-un castron mediu și adăugați apă clocotităpentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați ardeii să stea până se înmoaie, aproximativ20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
5
Scurgere.
6
Combinați ardeii iute, usturoiul, coaja de lămâie și sucul, uleiul, sarea, coriandrul și chimenul într-un blender sau robot de bucătărie; pur și simplu până când marinada este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CoriandruCoriandru
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Aruncați coaste scurte și ceapă cu marinadă într-un vas de copt puțin adânc; acoperiți vasul și coastele de tocat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
CeapăCeapă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați ceapa, coastele scurte și marinada într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
MarinadaMarinada
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați bulion. Aduceți la fierbere pe aragaz șiacoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se transferă în cuptor și se fierbe nervuriletimp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Adăugați cartofi, morcovi și pastă de roșii(păstrați carnea și legumele scufundate);acoperiți și reveniți la cuptor. Continuați să fierbeți până când carnea este fragedă cu furculița și se separă ușordin OS și legumele sunt moi,cu 50-60 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferați coaste scurte și legume Lao foaie de copt mare. Acoperiți coacereafoaie cu folie. Se strecoară lichidul de gătit într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, degresând grăsimea de pe suprafațăocazional, până când sosul se reduce LA4 căni, 8-10 minute. Faceți înainte: se pot face scurte pătuțuri, legume și sos cu 2 ore înainte. Acoperiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
LegumeLegume
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Lăsați sosul și coastele și legumele să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CoasteCoaste
15
Așezați foaia de copt acoperită cu coaste șilegume la cuptor până la reîncălzire, aproximativ15 minute. Se amestecă măslinele și pătrunjelulsos și reîncălziți, amestecând ocazional,la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
16
Împărțiți coaste scurte și legume întreplăci și sos de lingură peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
LegumeLegume
SosSos

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut are arome de deschidere ușor fumurii, cu atingeri de biscuiți și note de miere și petale de flori. Gustul este excelent, fructat și plin de aromă, oferind un sentiment încântător de abundență. Amestec: 67% Macabeo, 33% Parellada
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista