Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 8 și costă $1.96 pe portie. O porție conține 218 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, coriandru măcinat, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Chile-Coaste Scurte Fierte, Coaste scurte fierte cu citrice și Chile, și Coaste scurte fierte cu cafea cu Ancho Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți ardeii iute într-o tigaie mare uscată la foc mediu până se umflă ușor și se întunecă ușor pe ambele părți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți din tigaie; lasa sa se raceasca. Ardei iute tulpiniși înjumătățiți pe lungime; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Punețiîntr-un castron mediu și adăugați apă clocotităpentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lăsați ardeii să stea până se înmoaie, aproximativ20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
5
Scurgere.
6
Combinați ardeii iute, usturoiul, coaja de lămâie și sucul, uleiul, sarea, coriandrul și chimenul într-un blender sau robot de bucătărie; pur și simplu până când marinada este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Coriandru
Ardei Iute
Usturoi
Chimen
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Aruncați coaste scurte și ceapă cu marinadă într-un vas de copt puțin adânc; acoperiți vasul și coastele de tocat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Ceapă
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați ceapa, coastele scurte și marinada într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Marinada
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați bulion. Aduceți la fierbere pe aragaz șiacoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se transferă în cuptor și se fierbe nervuriletimp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Adăugați cartofi, morcovi și pastă de roșii(păstrați carnea și legumele scufundate);acoperiți și reveniți la cuptor. Continuați să fierbeți până când carnea este fragedă cu furculița și se separă ușordin OS și legumele sunt moi,cu 50-60 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Legume
Cartofi
Morcov
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Transferați coaste scurte și legume Lao foaie de copt mare. Acoperiți coacereafoaie cu folie. Se strecoară lichidul de gătit într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, degresând grăsimea de pe suprafațăocazional, până când sosul se reduce LA4 căni, 8-10 minute. Faceți înainte: se pot face scurte pătuțuri, legume și sos cu 2 ore înainte. Acoperiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Legume
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie Cu Sos
Folie De Aluminiu
14
Lăsați sosul și coastele și legumele să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Coaste
15
Așezați foaia de copt acoperită cu coaste șilegume la cuptor până la reîncălzire, aproximativ15 minute. Se amestecă măslinele și pătrunjelulsos și reîncălziți, amestecând ocazional,la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Măsline
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
16
Împărțiți coaste scurte și legume întreplăci și sos de lingură peste.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.