Chiftele Șvabe (Fleischkuechle)
Chiftele șvabe (Fleischkuechle) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 248 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, maghiran, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare sunt Chiftele Șvabe (Fleischkuechle), Schwabischer Kartoffelsalat (Salată De Cartofi Șvabi), și Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea).
Instrucțiuni
Se toarnă laptele într-un castron; înmuiați rulourile în lapte timp de aproximativ 15 minute.
Așezați rulourile înmuiate în lapte, carnea de vită, carnea de porc, ouăle, ceapa, pătrunjelul, maghiranul, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mare; amestecați cu mâinile până când sunt combinate uniform. Împărțiți amestecul în opt porții și rotiți-le în bile. Aplatizați bilele pentru a face prăjituri groase de 1 inch.
Topiți untul într-o tigaie mare. Prăjiți fiecare patty în untul topit până când carnea a atins o temperatură internă de 160 grade F (72 grade C), aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Acestea pot fi servite fie calde, fie reci.