Chiftele în sos Dijon
Meatballs în sos Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 248 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, tăiței, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele în stil suedez cu sos de cremă Dijon, Chiftele de cârnați cu mere-Cheddar cu glazură Dijon-balsamică, și Sos Dijon pentru legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. Spray broiler pan rack cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine, ceapa, 1 lingură de muștar, sarea și 1/4 linguriță de piper. Formați în bile de 24 (1 1/4 inch); așezați pe raft în tigaie.
Coaceți neacoperit 20 până la 25 de minute sau până când este gătit bine și nu mai este roz în centru.
În cratița de 2 litri, amestecați făina, amidonul de porumb, granulele de bouillon și apa; se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția tăiței. Gatiti neacoperit la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Adăugați chiftele; se amestecă ușor.
Se servește peste tăiței.