Chiftele Vietnameze
Reteta chiftele vietnameze este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, usturoi, pui măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele Vietnameze, Chiftele Vietnameze, și Chiftele vietnameze cu Vermicelli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Într-un castron mare, amestecați împreună puiul măcinat, usturoiul, albusul de ou, vinul de orez, sosul de soia, sosul Worcestershire, sosul de pește, zahărul, sarea, piperul, amidonul de porumb și uleiul de susan.
Formați amestecul în bile mici și filetați pe frigarui 3 sau 4 la un moment dat.
Așezați pe o foaie de copt sau pe un suport de prăjire.
Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, întorcându-se ocazional, până se gătește.