Chiftele Tandre Și Acidulate
Chiftelele tandre și acidulate necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 282 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare condimentată, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tender ' n ' coaste acidulate, Carne De Vită Delicată, și Chiftele De Curcan Fragede.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați pâinea și laptele. Stoarceți excesul de lapte din pâine; aruncați laptele. La pâine, adăugați ceapă, semințe de muștar, sare condimentată, usturoi, ou, sare și piper; zdrobiți carnea de vită și cârnații peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-1 / 2-in. bile.
Într-o tigaie mare, chiftele maro în ulei; scurgere. Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, combinați sosul de chili, jeleul și bulionul de vită; aduceți încet la fierbere.
Adăugați chifteluțe; se fierbe timp de 30-45 de minute sau până când un termometru citește 160 <url>.