Chiftele înăbușite în sos roșu Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 631 calorii. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ardei gras, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, Chiftele pesto cu coriandru: înăbușite în sos Enchilada, și Chiftele în sos de roșii-Serrano Chile.
Instrucțiuni
1
Într-un castron cu microunde, acoperiți ardeii iute ancho cu apă, apoi acoperiți vasul și cuptorul cu microunde ardeii iute la mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați ardeii iute și 1/2 cană din lichidul lor de înmuiere într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați roșiile, 2 căței de usturoi, 2 scallions, 1 linguriță de chimen, coriandru și ciorba de pui. Condimentează sosul chile cu sare și piper și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Într-un castron mare, amestecați carnea de porc și carnea de vită cu ouăle, parmezanul, pesmetul, cimbru, 1 lingură de sare kosher, 1/4 linguriță de piper și restul de 2 căței de usturoi, 2 scallions și 2 lingurițe de chimen. Formați carnea în 18 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-o tigaie din fontă de 10 inci, încălziți uleiul până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați chiftelele și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
7
Adăugați ardeii și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
8
Adăugați sosul chile și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când sosul se îngroașă și chiftelele sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Serviți imediat.
10
Se servește cu: pâine feliată și brânză fermieră sfărâmată.