Chiftele submarine nevoie de aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,3 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 483 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cartof roșu, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Chiftele Subs, Chiftele Subs, și Chiftele Subs.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă roșiile și sucurile lor, frunza de dafin, busuiocul și 1/2 cană de apă. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, 30 până la 40 de minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)
1
Puneți cartoful într-o cratiță mică cu apă rece pentru a acoperi; adăugați 2 lingurițe de sare și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand cartoful este fraged, aproximativ 10 minute. Se răcește ușor, apoi se rade grosolan cartoful cu o răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă vițelul măcinat, parmezanul, laptele, usturoiul, cimbru, 1 lingură ulei de măsline, 1/4 linguriță piper și 1 linguriță sare cu mâinile până se combină. Formați ușor amestecul în chiftele de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sos De Roșii Hunt's®
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)
3
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați chiftelele și gătiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
5
Se transferă în sos și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
6
Umpleți bucățile de baghetă cu chiftelele și acoperiți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Baguette
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele