Chiftele poșate în sos de lămâie
Chiftele poșate în sos de lămâie durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 45 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 212 calorii , 7 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Un amestec de granule de bulion de carne de vită, orez, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30% . Rețete similare sunt puiul poșat cu sos de lămâie și tarhon , halibutul poșat cu sos de lămâie și ierburi și creveții poșați cu sos de lămâie și ghimbir Meyer .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați pesmetul, oul, sarea și coaja de lămâie.
Adăugați carne de vită; amesteca bine. Se dau forma a 12 chiftele, de aproximativ 1-1/2 inch in diametru; pus deoparte.
Într-o cratiță, aduceți 2 căni de apă la fiert; adăugați bulion și amestecați pentru a se dizolva. Puneți ușor chiftele în bulion. Reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute sau până când chiftelele nu mai sunt roz; scoateți într-un castron cald.
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă; se amestecă în bulion.
Adăugați suc de lămâie; gatiti si amestecati pana se ingroasa. Se amestecă o cantitate mică de bulion în gălbenușurile de ou; se amestecă bine. Reveniți în cratiță și încălziți.
Serviți sosul peste chiftele.