Melinda ' s Porcupine Meatballs este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 906 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare de țelină, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele Porcupine ale Melindei, Chiftele Porcupine, și Chiftele Porcupine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați carnea de vită măcinată, orezul, 1/2 cană de apă, ceapa, sarea, sarea de țelină, praful de usturoi și piperul negru într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Piper Negru
Sare De țelină
Carne De Vită Măcinată
Ceapă
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Rulați amestecul în 12 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Rola
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați chiftelele. Gatiti chiftelele, intorcand ocazional, pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
5
Se toarnă sosul de roșii, 1 cană de apă și sosul Worcestershire în tigaie; reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți și fierbeți până când chiftelele nu mai sunt roz în centru și orezul este fraged, aproximativ 45 de minute. Se amestecă mai multă apă dacă sosul devine prea uscat.