Chiftele Porcupine
Chiftele Porcupine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. O porție conține 217 calorii, 27G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos ponzu sos de soia, frunze de salată, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Porcupine Meatballs II, Chiftele Porcupine, și Chiftele Porcupine pentru 2.
Instrucțiuni
Puneți jumătate de creveți într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Adăugați restul și pulsați încă de câteva ori (jumătate din amestec va servi ca pastă de legare; restul va rămâne tocat aproximativ).
Transferați într-un castron și adăugați scallions, sos de soia și ghimbir, apoi amestecați cu mâna până se combină bine.
Scurgeți orezul și întindeți-l pe o farfurie. Formați amestecul de creveți în bile de 1 1/2 inch.
Tapetați un coș cu aburi cu frunzele.
Adăugați chiftelele și aburiți până când orezul este fiert și creveții sunt roz, 8 până la 9 minute.
Se servește cu ponzu sau sos de soia.