Chiftele parfumate cu lămâie: Polpettine al Limone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele parfumate cu lămâie: Polpettine al Limone. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 424 calorii. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, cățel de usturoi, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 56%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina în seara asta: carne de porc și lămâie 'Polpettine' , Mini chiftele-Polpettine di Carne, și Linguine al Limone cu chia la grătar-chiftele de pui.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați vițelul, oul, usturoiul, coaja de lămâie, Parmigiano, pătrunjelul și bucățile de pâine, amestecând cu o lingură de lemn până se amestecă bine. Sare și piper, după gust.
Folosind mâinile, modelați amestecul de carne în chiftele mici, polpettine, de dimensiunea mingilor de golf.
Așezați făina într-un castron puțin adânc și dragați fiecare chifteluță prin făină, scuturând orice exces de făină.
Într-o tigaie de 14 inci, încălziți uleiul pe o flacără medie până când este fierbinte, dar nu fumați.
Adăugați chiftelele și gătiți la foc ușor, întorcându-se ocazional, până când sunt fierte și se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 25 de minute.
Turnați sucul de lămâie peste chiftele când sunt fierte, asigurându-vă că fiecare chifteluță absoarbe o parte din sucul și aroma de lămâie.
Se ornează cu pătrunjel și fulgi de chili.