Chiftele norvegiene este un Hor d ' oeuvre care servește 16. O porție conține 178 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, pesmet, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă Norvegiană, Salată De Varză Norvegiană, și Norvegiană Flatbreads pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele, pesmetul, ceapa și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea până când firimiturile absorb laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Adăugați carne; se amestecă până se omogenizează bine. Formați în 1-in. chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați chiftelele pe un suport uns într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se coace la 400 cm. până se rumenesc, aproximativ 18 minute sau până când un termometru citește 160 cm.; se scurge. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Pentru sos, într-o tigaie mare, sotati ceapa in unt pana se inmoaie. Se amestecă făina și se rumenesc ușor. Adăugați încet bulion; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza si se ingroasa. Se amestecă în smântână, cayenne și piper alb. Amestecați ușor chiftelele; încălziți, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Ferrari Perle
Galben-pai cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și note de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.