Chiftele norvegiene este un Hor d ' oeuvre care servește 16. O porție conține 178 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lapte, pesmet, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă Norvegiană, Salată De Varză Norvegiană, și Norvegiană Flatbreads pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele, pesmetul, ceapa și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea până când firimiturile absorb laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
3
Adăugați carne; se amestecă până se omogenizează bine. Formați în 1-in. chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Apă Pentru A Permite
4
Așezați chiftelele pe un suport uns într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se coace la 400 cm. până se rumenesc, aproximativ 18 minute sau până când un termometru citește 160 cm.; se scurge. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Pentru sos, într-o tigaie mare, sotati ceapa in unt pana se inmoaie. Se amestecă făina și se rumenesc ușor. Adăugați încet bulion; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza si se ingroasa. Se amestecă în smântână, cayenne și piper alb. Amestecați ușor chiftelele; încălziți, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Ferrari Perle
Galben-pai cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și note de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.