Chiftele Mexicane

Chiftele Mexicane
Chiftele mexicane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 478 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.54 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele Mexicane, Chiftele Mexicane De Pui, și Chiftele Mexicane-5 Puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, de preferință rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați usturoiul și jalapeo și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca. Într-un castron mare, combinați carnea de porc, pesmetul, oul, sarea, piperul, chimenul și amestecul de ceapă. Se modelează în 12 chiftele.Ștergeți tigaia, adăugați uleiul rămas și încălziți la foc mediu-mare. Rumeniti chiftelele pe toate partile, aproximativ 7 minute in total. Dacă nu folosiți o tigaie rezistentă la cuptor, transferați chiftelele într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ChifteleChiftele
PiperPiper
ChimenChimen
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
6
Se toarnă salsa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
Coaceți până la fiert, aproximativ 25 de minute.Bacsis: dacă aveți chef de tacos moi, puneți tortilla de porumb sau făină și brânză mărunțită cu chiftele. În caz contrar, pur și simplu serviți-le peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
ChifteleChiftele
PorumbPorumb
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista