Chiftele Mexicane
Chiftele mexicane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 478 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.54 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele Mexicane, Chiftele Mexicane De Pui, și Chiftele Mexicane-5 Puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, de preferință rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și jalapeo și gătiți timp de 1 minut.
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca. Într-un castron mare, combinați carnea de porc, pesmetul, oul, sarea, piperul, chimenul și amestecul de ceapă. Se modelează în 12 chiftele.Ștergeți tigaia, adăugați uleiul rămas și încălziți la foc mediu-mare. Rumeniti chiftelele pe toate partile, aproximativ 7 minute in total. Dacă nu folosiți o tigaie rezistentă la cuptor, transferați chiftelele într-un vas de copt.
Se toarnă salsa deasupra.
Coaceți până la fiert, aproximativ 25 de minute.Bacsis: dacă aveți chef de tacos moi, puneți tortilla de porumb sau făină și brânză mărunțită cu chiftele. În caz contrar, pur și simplu serviți-le peste orez.