Chiftele la grătar la cuptor
Chiftelele la cuptor cu sos BBQ sunt un aperitiv pentru 20 de persoane. Pentru 28 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 117 calorii . 83 de persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Este oferită de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, ketchup, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Per total, această rețetă obține un scor spoonacular îmbunătățibil de 0% . Pulpe de pui la cuptor cu sos BBQ , Carne de vită conservată la cuptor cu varză sotată și cartofi noi la cuptor și mini-burger-uri Portobello sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Amestecați carnea tocată de vită, pesmetul de biscuiți, ceapa tocată, laptele, ouăle și sarea într-un bol mare.
Întindeți 20 de chiftele și aranjați-le pe o tavă de copt cu margine.
Amestecă ketchup-ul, apa, zahărul brun și nucșoara într-un bol.
Turnați amestecul peste chiftele.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când chiftelele nu mai sunt roz în centru, aproximativ 45 de minute.