Chiftele italiene și biscuiți cu spanac
Reteta Italiană chiftele și spanac Biscuit coace ar putea satisface pofta mediteranean în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 497 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați chiftele, spanacul, amestecul de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Italiană Cârnați Biscuit Coace, Spanac Carne De Vită Biscuit Coace, și chiftele și spanac ravioli coace.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit. Decongelați chiftelele punându-le la microunde într-un castron cu microunde la 3 până la 5 minute sau până se încălzește.
Adăugați sos de paste; Se amestecă pentru a acoperi.
Așezați jumătate din chiftele în vasul de copt.
Se amestecă spanacul, crema de brânză și 1/2 cană de brânză mărunțită. Puneți jumătate din amestecul de spanac cu linguri la întâmplare peste chiftele.
Se amestecă amestecul Bisquick și laptele într-un castron mediu până se formează aluat moale. Puneți jumătate din aluat cu linguri la întâmplare peste chiftele. Repetați straturile cu chiftele rămase, amestecul de spanac și amestecul Bisquick.
Coaceți descoperit aproximativ 20 de minute sau până când biscuiții se rumenesc.
Se presară cu restul de 1 cană de brânză mărunțită.
Coaceți aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.