Chiftele Italiene De Chiftele
Reteta chiftele italiene chiftele ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 24 de porții cu 627 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, chiftele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de curcan Subs pe pâine prăjită usturoi chifle, Italiană Chiftele Plăcintă, și Condimente Italiene De Chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei 25-30 de minute sau până se înmoaie.
Tăiați fiecare rolă în jumătate. Înfășurați fiecare porție în jurul unei chiftele, închizând complet chifteaua; ciupiți ferm aluatul pentru a sigila.
Așezați pe foi de copt unse, cu cusătura în jos. Acoperiți cu prosoape de bucătărie; lăsați să crească într-un loc cald până aproape dublat, aproximativ 1-1/2 până la 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350.
Coaceți 12-15 minute sau până se rumenesc.
Ungeți blaturile cu ulei; se presară brânză și busuioc.
Se servește cu sos marinara.