Chiftele Italiene De Chiftele

Chiftele Italiene De Chiftele
Reteta chiftele italiene chiftele ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 24 de porții cu 627 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan, chiftele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de curcan Subs pe pâine prăjită usturoi chifle, Italiană Chiftele Plăcintă, și Condimente Italiene De Chiftele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei 25-30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2
Tăiați fiecare rolă în jumătate. Înfășurați fiecare porție în jurul unei chiftele, închizând complet chifteaua; ciupiți ferm aluatul pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Așezați pe foi de copt unse, cu cusătura în jos. Acoperiți cu prosoape de bucătărie; lăsați să crească într-un loc cald până aproape dublat, aproximativ 1-1/2 până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Preîncălziți cuptorul la 350.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Coaceți 12-15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Ungeți blaturile cu ulei; se presară brânză și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se servește cu sos marinara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista