Chiftele Italiene
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți chiftele italiene acasă. O porție conține 419 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți sos marinara, sare, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cele Mai Bune Chiftele Italiene, Chiftele Italiene, și Cele Mai Bune Chiftele Italiene.
Instrucțiuni
Înmuiați pâinea în lapte timp de 10 minute; scurgeți și stoarceți pâinea. Într-un blender în robotul de bucătărie, combinați pâinea, ouăle, parmezanul, pătrunjelul, usturoiul, uleiul, sarea, piperul și condimentul; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Într-un castron mare, combinați carnea de vită și cârnații.
Adăugați amestecul de pâine; se amestecă bine. Forma în 2-in. bile.
Așezați pe un suport uns într-o tigaie superficială.
Se coace, neacoperit, la 400 de lei timp de 20-25 de minute sau pana cand chiftelele nu mai sunt roz; se scurg. Într-o cratiță mare, încălziți sosul marinara; adăugați chiftelele și încălziți.