Chiftele hawaiene
Chiftelele hawaiene sunt un fel principal pentru 8 persoane. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 836 de calorii , 26 g de proteine și 25 g de grăsimi per porție. Pentru 2,0 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 312 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, zahăr brun, ardei și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute . Per total, această rețetă obține un scor spoonacular excelent de 80% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fasole hawaiană , Pui „Huli-Huli” la grătar hawaian și Chili cu pui hawaian .
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, păstrând sucul într-o cană gradată de 2 căni; adăugați suficientă apă pentru a măsura 2 căni. Într-o cratiță mică, amestecați zahărul brun, amidonul de porumb, oțetul și amestecul de suc până se omogenizează. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați până se îngroașă.
Într-un slow cooker de 3 litri, combinați chiftelele, ardeii, ananasul scurs și sosul. Gătiți, acoperit, la foc mic timp de 6-8 ore sau până când chiftelele se încălzesc complet și ardeii sunt fragezi.
Adăugați cireșele; gătiți, acoperit, la foc mic încă 15-30 de minute sau până se încălzește. Condimentați cu sare și piper după gust. Dacă doriți, serviți cu orez.