Chiftele grecești dulci și picante (Keftedes me Saltsa Domata)

Chiftele grecești dulci și picante (Keftedes me Saltsa Domata)
Chiftele grecești dulci și picante (Keftedes me Saltsa Domata) ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 406 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți scorțișoară măcinată, sos marinara, cuscus și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Mazăre în sos de roșii (Revithia me Saltsa Domata), Keftedes-Chiftele Grecești, și Margaret ' s Keftedes (chiftele grecești) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru chiftele: într-un castron mare, amestecați mielul, cuscusul, scallions, usturoiul, oul, pătrunjelul, uleiul de măsline, menta, oregano, sarea, chimenul, scorțișoara și piperul de cayenne. Formați amestecul în chiftele de 15 până la 16 (Diametru de 2 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ChifteleChiftele
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapa VerdeCeapa Verde
ScorțișoarăScorțișoară
CuscusCuscus
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
MielMiel
MentăMentă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați chiftelele și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
3
Adăugați sosul marinara, bețișoarele de scorțișoară și scorțișoara măcinată. Aduceți sosul la fiert și reduceți focul la foc mic. Gatiti, rotind ocazional, pana cand chiftelele sunt fierte, 10-12 minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Sos MarinaraSos Marinara
ChifteleChiftele
SosSos
4
Transferați chiftelele și sosul într-un castron mare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greek. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateMediu
Gata În29 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista