Chiftele grecești dulci și picante (Keftedes me Saltsa Domata)
Chiftele grecești dulci și picante (Keftedes me Saltsa Domata) ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 406 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți scorțișoară măcinată, sos marinara, cuscus și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Mazăre în sos de roșii (Revithia me Saltsa Domata), Keftedes-Chiftele Grecești, și Margaret ' s Keftedes (chiftele grecești) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru chiftele: într-un castron mare, amestecați mielul, cuscusul, scallions, usturoiul, oul, pătrunjelul, uleiul de măsline, menta, oregano, sarea, chimenul, scorțișoara și piperul de cayenne. Formați amestecul în chiftele de 15 până la 16 (Diametru de 2 inci).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați chiftelele și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Adăugați sosul marinara, bețișoarele de scorțișoară și scorțișoara măcinată. Aduceți sosul la fiert și reduceți focul la foc mic. Gatiti, rotind ocazional, pana cand chiftelele sunt fierte, 10-12 minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Transferați chiftelele și sosul într-un castron mare și serviți.