Chiftele Glazurate cu Piersici
Chiftele glazurate cu piersici ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Acest aperitiv are 129 de calorii, 2 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 18. Pentru 50 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați granule de bulion de vită, amestec de supă de ceapă, conserve de piersici și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Cu un scor de lingură de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Chifteluțe glazurate cu riesling cu piersici, pui cu glazură cu piersici și bulgur cu piersici și chiftele glazurate.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ouăle, castanele de apă, pesmetul și bulionul. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 1 inch. bile.
Într-o tigaie mare, gătiți chiftele în loturi până când nu mai sunt roz; scurgere. Întoarceți totul în tigaie.
Într-o cratiță mică, combinați conservele, sosul chili și amestecul de supă. Gatiti la foc mediu-mic timp de 5 minute.
Se toarnă peste chiftele. Se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.