Chiftele de scorțișoară-usturoi (cu sos de roșii și Feta)
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă דל פחמימות,ă servește 25 și costă 29 de cenți pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, pesmet, carne de porc măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele grecești vegetale într-un sos de roșii parfumat cu brânză Feta, Albondigas (chiftele în sos de usturoi-roșii), și Chiftele de Broccoli cu sos de usturoi-roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați toate ingredientele, cu excepția sosului de roșii și a brânzei, într-un castron mare și amestecați până se combină. Umeziți mâinile și formați ușor amestecul în chiftele de 1 inch (ar trebui să aveți aproximativ 2
și așezați pe o foaie de copt. (Chiftele pot fi făcute prin acest pas cu până la 24 de ore înainte și depozitate acoperite la frigider; lăsați să ajungă la temperatura camerei cu 10 minute înainte de coacere.)
Coaceți până când chiftelele sunt încălzite și aproape fierte, aproximativ 15 minute. (Chiftele pot fi făcute prin acest pas până la 1 1/2 ore înainte și păstrate într-un cuptor cald până când sunt gata de servit.)
Scoateți chiftelele din cuptor, aruncați cu sos de roșii și presărați brânză feta. Reveniți la cuptor și coaceți până când chiftelele sunt complet fierte, sosul de roșii este încălzit și brânza este topită, încă 5 minute. Chiftele de frigărui cu scobitori și servesc.