Chiftele de pui și spaghete

Chiftelele de pui și spaghetele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 519 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de apă, busuioc, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, Chiftele de pui și spaghete, și Spaghete Slăbite Și Chiftele De Pui.
Instrucțiuni
Amestecați roșiile zdrobite, roșiile tăiate cubulețe, pasta de roșii, apa și busuiocul într-o cratiță mare la foc mediu. Sare și piper după gust. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 15 minute în timp ce se prepară chiftele.
Amestecați puiul măcinat, pesmetul, parmezanul, ouăle, condimentul Italian, sarea și piperul într-un castron mediu.
Rulați în bile de 1 inch.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și acoperiți cu spray de gătit. Rumeniti chiftelele pe toate partile.
Adăugați chiftele în sosul de paste fierbinte și gătiți până când temperatura internă a chiftelelor atinge minimum 160 de grade F (72 de grade C), aproximativ 30 de minute.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați spaghetele și reveniți la fierbere. Gatiti pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 12 minute.
Serviți chiftelele și sosul peste spaghetele fierte.