Chiftele De Pui Parmezan-Migdale

Nevoie de un fără gluten, Primal, și FODMAP fel principal prietenos? Cotletele de pui cu parmezan-migdale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 514 calorii, 57G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Chiftele De Pui Parmezan, Weight Watchers Parmezan Cotlete De Pui, și Cina in seara asta: cotlete de pui cu sos cremos de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron puțin adânc.
Puneți 1/2 cană de apă într-un alt castron puțin adânc. Scufundați puiul în apă, scuturând excesul; dragă în amestec de făină de migdale.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie.
Așezați 4 cotlete în ulei fierbinte; reduceți focul la mediu și gătiți 5 minute. Înveliți cotletele cu spray de gătit. Întoarceți cotletele; gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le la cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și puiul.
Creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă bulionul și sucul de lămâie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați capere și gătiți 1 până la 2 minute sau până când sosul este siropos și redus la jumătate.
Se toarnă sosul peste Cotletele de pui; se presară cu pătrunjel.
Se servește cu pene de lămâie, dacă se dorește.