Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de pui cu anghinare și morcovi. Această rețetă face 6 porții cu 848 calorii, 83g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, lapte, pui măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele de pui-feta Make-Ahead cu iaurt de arpagic și morcovi, Morcovi, Anghinare Inimi Și Spanac, și Anghinare înăbușită cu cartofi, morcovi și praz (Anginares Politi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți bucățile de cartofi într-o cratiță, acoperiți-le complet cu apă, adăugați un vârf mare de sare și puneți tigaia la foc mediu-mare. Gatiti cartoful pana se inmoaie, aproximativ 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți și readuceți bucățile în cratița goală fierbinte în care au fost fierte. Reduceți focul la mediu-mic și uscați oarecum cartofii, având grijă să nu-i ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească oarecum.Treceți bucățile de cartofi printr-un ricer într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați pui măcinat, cimbru, 1 gălbenuș de ou, brânză, lapte și sare; amestecați cu mâinile până când se combină bine (nu amestecați prea mult). Amestecul trebuie să fie puțin umed și lipicios. Ceea ce le poate face un pic mai dificil de lucrat, dar creează o textură mult mai bună atunci când cooked.In o tigaie mare din fontă sau antiaderentă, încălziți uleiul de cupă de căldură la foc mediu. Folosiți o lingură de înghețată de aproximativ 1 cm diametru pentru a forma bile, aruncându-le direct în tigaia fierbinte. Se prăjesc chiftele, în loturi de 6 sau 8, întorcându-se des, până se rumenesc bine și aproape fierte, aproximativ 4 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați mai mult ulei între loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
6
Transferați pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare cu față înaltă sau oală grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați anghinare dezghețate, morcovi și șalotă; gatiti, amestecand frecvent, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Grăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
9
Adăugați vermut în tigaia deglazată și lăsați-o să reducă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați bulionul; se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe timp de 10 minute. Adăugați cu grijă chiftele și continuați să gătiți, întorcând ușor chiftelele la jumătatea drumului, până când legumele sunt fragede și chiftelele sunt fierte, aproximativ 10 minutes.In un castron mic, amestecati impreuna suc de lamaie, gălbenuș de ou rămas și smântână; se amestecă ușor în oală cu chiftele. Întoarceți bulionul la foc mic și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat