Chiftele de miel peste cuscus
Nevoie de o curs principal fără lactate? Chiftelele de miel peste cuscus ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 407 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cuscus, miel măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele marocane de miel cu harissa și cuscus, Chiftele Marocane Și Cuscus, și Chiftele mediteraneene cu cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu folie, așezați un suport de sârmă pe foaia de copt și suportul de ceață cu spray de gătit.
Combinați mielul, pesmetul, oul, 1/2 cană de apă, coriandru, usturoi praf, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei într-un castron mare.
Se amestecă ușor, dar bine cu mâinile. Umeziți-vă mâinile cu apă și formați amestecul de miel în bile de 1 1/4 inch; așezați pe raft.
Coaceți chiftelele până când sunt fierte, 12 până la 14 minute.
În timp ce chiftelele se coc, aduceți bulionul și spanacul la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă cuscusul, se acoperă, se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Puf de cuscus cu o furculiță. Aruncați caise, ulei de măsline și suc de lămâie. Se condimentează cu sare. Împărțiți cuscusul între 4bowls; presărați cu migdale feliate prăjite, dacă doriți. Se acoperă cu chiftele și se servește.