Chiftelele de legume rădăcinoase ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde setul de rețete de garnituri. O porție conține 308 calorii , 5 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă are 4 porții și costă 1,09 USD per porție. Vă este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute . O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Dacă aveți la îndemână făină, păstârnac, ou și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Cu un scor de 62% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Galetta de legume rădăcinoase coapte cu chevreu și cimbru , gratin de legume rădăcinoase cu rozmarin și piure de legume rădăcinoase bătute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului, într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă, apoi puneți 4 grămezi de legume folosind aproximativ jumătate din amestecul de legume în tigaie și aplatizați puțin fiecare grămezi. Coaceți chiftelele 3-4 minute pe fiecare parte, scurgeți-le pe prosoape de hârtie și repetați cu uleiul și legumele rămase pentru a obține 8 chiftele în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Legume Mixte
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O