Chiftele de fasole roșie cu sos picant (Polpette di Fagioli Rossi în Salsa Picante)

Chiftele de fasole roșie cu sos picant (Polpette di Fagioli Rossi în Salsa Picante)
Chiftele de fasole roșie cu sos picant (Polpette di Fagioli Rossi în Salsa Picante) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 531 calorii, 16g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, pancetta, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Dip de fasole Lima (Salsa di Fagioli), Polpette di melanzane (chiftele de vinete), și Chiftele Picante De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică combinați bulion de legume, ardei gras, țelină, 3 linguri ulei de măsline, ardei iute, pastă de roșii, cățel de usturoi și un vârf de sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți tigaia de pe foc. Aruncați cățelul de usturoi. Rumeniti zarurile pancetta intr-o cratita medie setata la foc mediu-mare, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți cea mai mare parte a grăsimii. Într-un robot de bucătărie pulsează fasolea de 8 sau 10 ori, răzuind părțile laterale ale bolului o dată sau de două ori. Ar trebui să rămână destul de groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți jumătate din fasole într-un bol mare de amestecare. Puree fasolea rămasă, apoi răzuiește-le în același castron cu chunky beans.To bolul de fasole se adaugă pancetta rumenită și aproximativ 1 lingură de grăsime, uleiul de măsline rămas, albușul de ou, cupa de porumb (sau mai puțin în funcție de umezeala amestecului) făină de grâu și aproximativ sare de linguriță de sare; amestecați amestecul împreună cu mâinile. Nu amestecați prea mult. Formați acest amestec în treizeci de bile de 1 lingură. Vor fi lipicioși, dar vor fi sârguincioși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Puneți făina de semolă rămasă într-un castron puțin adânc. Bateți ușor întregul ou într-un alt castron puțin adânc. Înmuiați 1 bilă în ou, lăsând excesul să picure, apoi dragați-o în făina de semolă pentru a acoperi ușor pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați pe o foaie de copt. Repetați cu restul balls.In o tigaie mare antiaderentă sau din fontă, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare. Prăjiți bilele, în loturi, rostogolindu-le în tigaie în timp ce gătesc să se rumenească bine pe toate părțile. Aproximativ 3 până la 5 minute pe lot. îndepărtați-le pe măsură ce se termină într-o tavă căptușită cu un prosop de hârtie. Condimentează-le cu sare cât sunt încă calde.Reîncălziți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Serviți chiftele de fasole roșie în boluri puțin adânci stropite cu o parte din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista