Chiftele de fasole roșie cu sos picant (Polpette di Fagioli Rossi în Salsa Picante)

Chiftele de fasole roșie cu sos picant (Polpette di Fagioli Rossi în Salsa Picante)
Chiftele de fasole roșie cu sos picant (Polpette di Fagioli Rossi în Salsa Picante) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 531 calorii, 16g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, pancetta, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Dip de fasole Lima (Salsa di Fagioli), Polpette di melanzane (chiftele de vinete), și Chiftele Picante De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică combinați bulion de legume, ardei gras, țelină, 3 linguri ulei de măsline, ardei iute, pastă de roșii, cățel de usturoi și un vârf de sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți tigaia de pe foc. Aruncați cățelul de usturoi. Rumeniti zarurile pancetta intr-o cratita medie setata la foc mediu-mare, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți cea mai mare parte a grăsimii. Într-un robot de bucătărie pulsează fasolea de 8 sau 10 ori, răzuind părțile laterale ale bolului o dată sau de două ori. Ar trebui să rămână destul de groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți jumătate din fasole într-un bol mare de amestecare. Puree fasolea rămasă, apoi răzuiește-le în același castron cu chunky beans.To bolul de fasole se adaugă pancetta rumenită și aproximativ 1 lingură de grăsime, uleiul de măsline rămas, albușul de ou, cupa de porumb (sau mai puțin în funcție de umezeala amestecului) făină de grâu și aproximativ sare de linguriță de sare; amestecați amestecul împreună cu mâinile. Nu amestecați prea mult. Formați acest amestec în treizeci de bile de 1 lingură. Vor fi lipicioși, dar vor fi sârguincioși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Puneți făina de semolă rămasă într-un castron puțin adânc. Bateți ușor întregul ou într-un alt castron puțin adânc. Înmuiați 1 bilă în ou, lăsând excesul să picure, apoi dragați-o în făina de semolă pentru a acoperi ușor pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați pe o foaie de copt. Repetați cu restul balls.In o tigaie mare antiaderentă sau din fontă, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare. Prăjiți bilele, în loturi, rostogolindu-le în tigaie în timp ce gătesc să se rumenească bine pe toate părțile. Aproximativ 3 până la 5 minute pe lot. îndepărtați-le pe măsură ce se termină într-o tavă căptușită cu un prosop de hârtie. Condimentează-le cu sare cât sunt încă calde.Reîncălziți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți chiftele de fasole roșie în boluri puțin adânci stropite cu o parte din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista