Chiftele de curry de vânat în căni de roșii uscate la soare Phyllo
Carne de vită Curry chiftele în roșii uscate la soare Phyllo cupe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 123 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, ceapă, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă împreună carnea de vânat, pudra de curry, ceapa, usturoiul, pătrunjelul, rozmarinul și ouăle.
Rulați în chiftele mici de dimensiuni de cocktail.
Se pune pe o foaie de copt și se coace la cuptor până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Să se odihnească. Luați căni de phyllo uscate la soare, lingurați chutney în fiecare cană, așezați chiftele deasupra și serviți.