Chiftele De Curcan Pesto Umplute Cu Mozzarella
Chiftelele de curcan Pesto umplute cu Mozzarella necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 129 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ou, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Chiftele De Curcan Pesto Umplute Cu Mozzarella, Chiftele De Curcan Pesto Umplute Cu Mozzarella, și Chiftele De Curcan Umplute Cu Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Așezați curcanul măcinat, ceapa, usturoiul, oul, firimiturile de pâine, brânza Parmigiano-Reggiano, pătrunjelul, pesto-ul, laptele, sarea și piperul negru într-un castron.
Se amestecă până se amestecă uniform, apoi se formează în chiftele de 1 3/4 inch. Faceți o gaură în chiftea cu degetul și așezați un cub de brânză în gaură. Sigilați chifteaua în jurul brânzei și așezați-o pe o foaie de copt antiaderentă.
Stropiți uleiul de măsline peste chiftele.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când chiftelele nu mai sunt roz în centru, aproximativ 30 de minute.
Încălziți sosul marinara într-o cratiță la foc mic. Aduceți la foc mic și puneți chiftelele coapte în sosul marinara timp de aproximativ 2 minute.