Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele cu sos de roșii condimentat. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 276 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, miel măcinat, pitas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kefta Tajine (chiftele marocane condimentate cu ouă în sos de roșii), Chiftele Kibbeh cu sos de iaurt condimentat, și Chiftele Kibbeh cu sos de iaurt condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați 2 linguri de ceapă și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Combinați amestecul de ceapă, pesmetul și menta; adăugați miel, carne de vită, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și ou; se amestecă ușor. Se modelează în chiftele de 30 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Chiftele
Piper
Ceapă
Carne De Vită
Miel
Mentă
Sare
Ouă
4
Întoarceți tigaia la mediu-mare; adăugați chiftele. Gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți chiftelele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1/2 cană de ceapă în tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ghimbir și următoarele 3 ingrediente; se fierbe 5 minute. Se amestecă 1/4 cană de apă, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Întoarceți chiftelele în tigaie; se fierbe 20 de minute sau până se termină.