Chiftele clasice italiene de curcan

Chiftele clasice italiene de curcan
Chiftelele clasice italiene de curcan este un fel principal mediteranean. Pentru 3,59 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 649 de calorii, 43 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 674 de fani. Dacă aveți roșii, oregano, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu un scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Chifteluțele de curcan italiene clasice, chiftelele de curcan italiene și chiftelele de curcan italiene.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru chifteluțe: într-un castron mare, combinați pesmetul, parmezanul, busuiocul, pătrunjelul, laptele, ketchup-ul dacă folosiți, pasta de roșii, sarea, piperul, ouăle, usturoiul și ceapa. Folosind o lingură de lemn, amestecați pentru a omogeniza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați curcanul măcinat și carnea de cârnați. Folosind degetele, amestecați ușor toate ingredientele până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
5
Folosind o lingură de biscuiți de 1 uncie sau o lingură mică de înghețată, formați amestecul de carne în bile de 1 1/2 inch (22 până la 24 de chifteluțe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
6
Puneți chiftelele pe o foaie de copt grea, antiaderentă, la distanță între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Stropiți cu ulei de măsline și coaceți până la fiert, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare adâncă, cu părți înalte de 2 inci, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul, ceapa, sare și piper. Gatiti 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați 1/2 cană de busuioc, fenicul, oregano și roșiile zdrobite. Aduceți la fiert. Gatiti la foc mediu pana cand sosul se ingroasa usor, amestecand din cand in cand, 15 pana la 20 de minute. Se amestecă restul de 1/4 cană de busuioc. Ajustați condimentele cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Adăugați chiftelele în sosul de roșii și fierbeți până când chiftelele sunt încălzite, aproximativ 10 minute. Subțiază sosul cu supa de pui, câte 1/4 cană o dată, dacă este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Serviți alături de parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de curcan întunecatăcarne de curcan întunecată1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult pentru sezonpiper negru proaspăt măcinat, plus mai mult pentru sezon1081 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet simplupesmet simplu2kgnucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare2mariouă, la temperatura camereiouă, la temperatura camerei2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de fenicul măcinate finsemințe de fenicul măcinate fin61 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.busuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat61 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.busuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat181 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.busuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat181 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.busuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat3cuișoare mariusturoi, zdrobit și curățatusturoi, zdrobit și curățat12 lingurițe de pudră de usturoiketchup, opționalketchup, opțional1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, opționalbulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, opțional541 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin6creveți și cu veneUlei de măsline extravirgin, pentru stropireUlei de măsline extravirgin, pentru stropire1lingura. otet de vin rosuceapa, tocata marunt 1 lingurita de sare kosher, plus mai mult pentru sezonceapa, tocata marunt 1 lingurita de sare kosher, plus mai mult pentru sezon1miciceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt2Bucăți de caramele Heath Baroregano uscatoregano uscat501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.parmezan ras fin, plus mai mult pentru servireparmezan ras fin, plus mai mult pentru servire151 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pătrunjel Italian proaspăt tocatpătrunjel Italian proaspăt tocat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.picant italiană Turcia cârnați link-uri, membrane eliminatepicant italiană Turcia cârnați link-uri, membrane eliminate12 lingurițe de pudră de usturoiPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire611 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte integral, la temperatura camereilapte integral, la temperatura camerei

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea să încerci Giacomo Mori Chianti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Giacomo Mori Chianti
Giacomo Mori Chianti
Culoare violet, nas de cireșe negre și sub tufă. Corp mediu, dulce și curat la prima gust, trebuie deschis după 2-3 ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Revista