Chiftelele clasice italiene de curcan este un fel principal mediteranean. Pentru 3,59 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 649 de calorii, 43 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 674 de fani. Dacă aveți roșii, oregano, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu un scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Chifteluțele de curcan italiene clasice, chiftelele de curcan italiene și chiftelele de curcan italiene.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pentru chifteluțe: într-un castron mare, combinați pesmetul, parmezanul, busuiocul, pătrunjelul, laptele, ketchup-ul dacă folosiți, pasta de roșii, sarea, piperul, ouăle, usturoiul și ceapa. Folosind o lingură de lemn, amestecați pentru a omogeniza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați curcanul măcinat și carnea de cârnați. Folosind degetele, amestecați ușor toate ingredientele până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc Măcinați
5
Folosind o lingură de biscuiți de 1 uncie sau o lingură mică de înghețată, formați amestecul de carne în bile de 1 1/2 inch (22 până la 24 de chifteluțe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, Moale
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
6
Puneți chiftelele pe o foaie de copt grea, antiaderentă, la distanță între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Stropiți cu ulei de măsline și coaceți până la fiert, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare adâncă, cu părți înalte de 2 inci, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoiul, ceapa, sare și piper. Gatiti 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați 1/2 cană de busuioc, fenicul, oregano și roșiile zdrobite. Aduceți la fiert. Gatiti la foc mediu pana cand sosul se ingroasa usor, amestecand din cand in cand, 15 pana la 20 de minute. Se amestecă restul de 1/4 cană de busuioc. Ajustați condimentele cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Adăugați chiftelele în sosul de roșii și fierbeți până când chiftelele sunt încălzite, aproximativ 10 minute. Subțiază sosul cu supa de pui, câte 1/4 cană o dată, dacă este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea să încerci Giacomo Mori Chianti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Giacomo Mori Chianti
Culoare violet, nas de cireșe negre și sub tufă. Corp mediu, dulce și curat la prima gust, trebuie deschis după 2-3 ani.