Chiftele Calzones
Calzonele cu chiftele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 532 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pesmet, ou, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Chiftele Calzones, Chiftele Calzones, și Chiftele Calzones.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°; tapetați o foaie de copt cu margini cu folie. Într-un castron, amestecați carnea de vită, ceapa, usturoiul, condimentul Italian, pesmetul, sarea și piperul până se combină bine. Formați amestecul în 16 bile de 1 inch și așezați-l pe foaia de copt.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute, întorcându-vă des.
Puneți sosul de roșii într-un castron mare. Aruncați chiftelele cu sos și lăsați-le deoparte să se răcească.
Reduceți temperatura cuptorului la 191°. aliniați o foaie de copt cu folie și ceață cu spray de gătit. Împărțiți aluatul în 4bucăți.
Rotiți fiecare piesă într - un cerc de 7 până la 8 inci. Împărțiți chiftelele între cercurile de aluat, așezându-le pe jumătățile de jos și lăsând o margine de 1 inch.
Presărați fiecare calzone cu brânză. Îndoiți aluatul peste umplutură și rotiți marginea de jos deasupra, apăsând și sertizând împreună pentru a sigila. Bateți oul cu 1 lingură. apă și perie peste tot calzones. Faceți o fantă în partea de sus a fiecărei calzone pentru a lăsa aburul să scape.
Așezați calzonele pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.