Chiftele Asiatice De Curcan Cu Sos De Susan De Var

Chiftele Asiatice De Curcan Cu Sos De Susan De Var
Nevoie de o curs principal fără lactate? Chiftele asiatice de curcan cu sos de susan de var ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 756 calorii, 117g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $9.14 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, ghimbir, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1809 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Chiftele asiatice de curcan cu sos de susan de var, Chiftele Asiatice Cu Sos De Scufundare Cu Var De Susan, și Chiftele Asiatice cu sos de scufundare cu var de susan pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate50
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista