Chifle Lipicioase De Casă

Chifle Lipicioase De Casă
Nevoie de o pâine vegetariană? Chiflele lipicioase de casă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 380 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, miere, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 190 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Chifle Lipicioase De Casă, Chifle Lipicioase De Rubarbă De Casă, și Chifle Lipicioase Rapide De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) și vasul mare cu spray de scurtare sau gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Așezați drojdia într-un castron mare uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați apă caldă; se amestecă bine până se dizolvă. Se amestecă toate ingredientele rămase din aluat, cu excepția făinii, până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
4
Adăugați 3 căni de făină; se amestecă până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
5
Pe suprafața de lucru ușor făinată, frământați aluatul timp de 10 până la 12 minute, adăugând nu mai mult de 1/2 cană de făină suplimentară până când aluatul are o consistență bună și nu prea lipicios. Aluatul trebuie să fie ușor lipicios și să nu se rupă atunci când este întins. Dacă se rupe, continuați să frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6
Așezați aluatul într-un castron mare uns; acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Lăsați să crească la loc cald 2 până la 3 ore sau până la dublarea dimensiunii.
8
Puneți aluatul în jos; așezați pe suprafața de lucru ușor făinată. Acoperiți din nou aluatul cu folie de plastic; lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, amestecați toate ingredientele de Topping, cu excepția pecanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
10
Se încălzește la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
11
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
12
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
13
După ce aluatul s-a odihnit, întindeți aluatul cu sucitorul în dreptunghi de 18x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
14
Ungeți aluatul cu 1/4 cană de unt înmuiat, lăsând o fâșie de aluat de 1 inch de-a lungul unei părți lungi. Într-un castron mic, amestecați 2/3 cană zahăr brun și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Forme De BrioșeForme De Brioșe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
15
Se presară peste aluatul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
16
Privind cu partea lungă a aluatului, rotiți cu grijă și strâns aluatul într-o rolă foarte lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Tăiați rola uniform în 15 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
18
Așezați feliile în 5 rânduri cu 3 rânduri în vasul de copt peste Topping.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
19
Lăsați să crească la loc cald 30 până la 60 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
20
După role s-au dublat în dimensiune, cuptor de căldură la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
21
Coaceți rulourile timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Inversați imediat rulourile pe platoul de servire, fiind extrem de atenți la toppingul fierbinte lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
22
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista